skip to Main Content

Teamlid Go For Succes Gerard

  1. Hoe was het om teamlid te zijn? Wat was inspirerend voor je in de samenwerking in het team?

Om aan de andere kant van de tafel te zitten, was erg bijzonder. Meemaken van de Maxellence en van dichtbij te zien wat er gebeurt met deelnemers was al een hoogtepunt, om daarnaast ook nog mijn eigen traject te volgen, was heel bijzonder en bracht weer positieve overtuigingen terug naar boven. Heel waardevol! De samenwerking verliep eigenlijk vlekkeloos, mede vanwege zeer gedegen voorbereiding maar vooral vanwege het loslaten én oppakken dat ieder teamlid met en voor elkaar deed. Dat ging zo automatisch, alsof je het al jaren met elkaar deed.

  1. Wat heb je geleerd en ontwikkeld in de GFS? En welke veranderingen heb je gemerkt?

Ik heb vooral genoten van wat er om me heen gebeurde, wat de Maxellence bij iedere deelnemer losmaakte. Ik had zelf mijn gevoelens in de afgelopen jaren weggestopt, en ik had als ambitie ‘geraakt te willen worden’. Nou, dat is buitensporig goed gelukt. Dat meemaken was het al veel meer dan dubbel en dwars waard!

  1. Wat voor concrete resultaten heb je behaald in de GFS?

Ik heb mezelf laten zien en gezien, maar daarnaast ook duidelijk voor mezelf gekozen. Dat deed ik de laatste tijd te weinig, en het was goed dat echt weer even los te maken.

  1. Waarom is het leuk, leerzaam en interessant om te assisteren in de Maxellence?

Het is heel fijn om je positieve overtuigingen te versterken, te ervaren. En het is ook geweldig om te zien dat dat bij anderen gebeurt!! Ik ben geïnspireerd met zoveel lessen en inzichten door alle assistenten, deelnemers én trainers en heb mijn eigen visie verrijkt. Het meemaken van een training van de andere kant, geeft ook weer extra gevoel bij de training, maar laat het vooral gebeuren!

  1. Waarom raad je de GFS aan?

Ik ben mezelf weer meer gaan waarderen voor wie ik ben en dat beeld heb ik ook nog eens verrijkt. En dat terwijl ik 12 andere mensen heb zien opbloeien, zich openstellen – geweldig. Je ziet mensen deuren open doen die ze al heel lang open wilden doen, of die ze nooit wilden of durfden open te doen, of waar ze het bestaan niet eens van vermoedden. Heel bijzonder, ik heb echt genoten!

Gerard Lutz, Gemeente Breda

Wat Jeroen en Joyce over Gerard zeggen:

Wat geweldig dat je na jouw eigen deelname in 2013 nu de Go For Success bent komen doen! En ook om te zien hoeveel je nog wist en ook toepast! Je bent mega betrokken. geïnteresseerd, open, eerlijk, transparant, krachtig en zet mensen in beweging! Geweldig hoe jij jezelf weer in beweging bracht in je huidige ontwikkeling! We hebben van je genoten! Bedankt voor je inbreng!!

Wil jij je ook ons team komen versterken in  de Go For Success? Dit kan kosteloos als je bij ons de Maxellence training hebt gevolgd! Wil je een overzicht van de beschikbare data in 2023? Neem dan contact met ons op zodat we je de data kunnen toesturen. Je bent van harte welkom!

Back To Top