Skip to content

Unleash your potential

2022 is alweer begonnen! Ik hou van een nieuw begin! Ik hou van nieuwe plannen! Nieuwe ideeën! Nieuwe kansen! En dus ook van nieuwe voornemens!

En sommige voornemens gaan van een leien dakje! En voor sommige voornemens moet ik echt mijn best doen….. Of vraag ik mezelf af: gaat het wel lukken?

Laatst las ik: Progress is impossible without change, and those who don’t change their minds don’t change anything! En dat precies triggerde mij voor die voornemens die ik lastig vind.

Want zo heb ik al jaren een aantal doelen welke ik niet heb gerealiseerd of heel eerlijk… dat ik er niet eens aan begonnen ben. Dat zorgde voor mij een kantelpunt. Ik dacht: als dit is wat IK wil realiseren zal IK moeten willen veranderen. Dan is het nodig om mezelf weer te ontwikkelen.
Er is een periode geweest waarin ik me veel ontwikkelde. Er is ook een tijd geweest dat het zo goed ging en ik zo succesvol was dat ontwikkelen niet mijn prioriteit had. Ik vond het goed zoals het ging.

Laatst zei een vriendin: Je investeringen, je energie, je aandacht, je ontwikkeling heeft je heel succesvol gemaakt, maar je lijkt al een tijdje stil te staan, het lijkt nu meer je middelmaat geworden. Er zit veel meer in jou en je potentieel laat je liggen. AUW! Dat maakt me wakker! Het inspireerde me niet alleen tot weer willen ontwikkelen, mijn doelen weer scherp te zetten en in actie te komen. Het inspireerde me ook tot een nieuwe training over persoonlijk leiderschap:

ONE DAY CHANGE!

Om jou ook de kans te geven om verder te gaan dan jouw middelmaat. Om 2022 ook een prachtig mooi jaar te laten worden voor jou hebben we deze training geschreven.
Een trainingsdag om te investeren in jezelf. Om verandering te brengen in welk gebied van jouw leven dan ook. Wellicht gebruik jij je ambitie niet optimaal, of je kwaliteiten of weet je niet eens wat je nu eigenlijk in huis hebt. Deze dag gaat over wat JIJ wilt ontwikkelen, veranderen of verbeteren!

Zin om je onbenutte potentieel te gaan gebruiken? Dan heb ik voor jou een mooie kans!

Om jouw 2022 goed te laten starten kan je nu inschrijven met 50% korting!

Vul bij actiecode in: START2022-50*

Data 2022:
31 mei en 3 november.

Kosten
€ 295,- incl. BTW (en tijdelijk dus € 147.50 incl. BTW)

Klik hier voor meer info en inschrijven! Let op: *de kortingscode is geldig t/m 22-01-2022

Back To Top