skip to Main Content

Ook studiepunten voor tandartsen!

Om een prachtige lach te kunnen laten zien spelen de tandarts, de tandprotheticus en de mondhygiënist een grote rol. Onze trainingen leveren persoonlijk en zakelijk geluk op wat dus ook resulteert in een heerlijke lach!

Wat zijn we blij om te kunnen zeggen dat we ook de tandartsen punten kunnen toekennen voor de Maxellence Persoonlijk Leiderschap training en de Soundwise DISC Communicatietraining. Deze trainingen zijn namelijk vanaf nu geaccrediteerd voor KRT nascholingspunten voor tandartsen.

Deelname aan de Maxellence levert 38 KRT punten op en deelname aan de Soundwise 9 KRT punten, net als bij de mondhygiënisten en tandprothetici. Dus die lach kunnen wij nu ook aan de tandarts (terug)geven 😉

Het behalen van voldoende nascholingspunten is een belangrijke kwaliteitseis voor tandartsen. In hun functioneren speelt communicatie én persoonlijk leiderschap een belangrijke rol o.a. vanwege de communicatie met de patiënt en collega’s én hun persoonlijk functioneren & welzijn binnen hun vakgebied. De KRT ondersteunt hierin door het accrediteren van deze nascholingen en zo krijgen tandartsen de gelegenheid hun benodigde puntenaantal te behalen.

Wat deze trainingen echter écht opleveren is uiteraard veel meer dan alleen punten!  Wil je weten hoe je iemand het beste kunt benaderen voor betere resultaten of een goede samenwerking? Volg dan onze Soundwise DISC, dé krachtige en heldere communicatietraining! Of wil je meer regie op je persoonlijk functioneren en daardoor meer invloed hebben binnen je professionele leven volg dan de High Impact Training Maxellence.

Wil je meer informatie? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze trainers voor een passend trainingsadvies via dit formulier of bel 06 4201 8980.

Trainingsdata:

Soundwise DISC communicatietraining (9 KRT punten)

  • 30 november 2022
  • 24 januari 2023
  • 22 maart 2023

Maxellence Persoonlijk Leiderschapstraining (38 KRT punten)

  • 8, 9, 10, 17 november 2022 en 31 januari 2023
  • 21, 22, 23 november, 1 december 2022 en 14 februari 2023
  • 13, 14, 15, 22 december 2022 en 7 maart 2023
  • Kijk hier voor meer data
Back To Top