Aagje mondhygiëniste: het smaakte naar meer

Aagje

Aagje van den Heuvel, mondhygiëniste volgde de Maxellence 

Wat was je motivatie om je in te schrijven voor de Maxellence?

“Na de Soundwise training te hebben gevolgd is er een wereld voor me opengegaan. Het smaakte naar meer. Wat ik graag uit de Maxellence wilde halen is meer zelfvertrouwen, lef, dingen aangaan, grenzen aangeven en zelfwaardering.”

Wat heb je geleerd?

“We komen als mens zijnde makkelijk in een vast patroon te zitten, waardoor we de dingen om ons heen anders gaan ervaren. Dit kan zowel op persoonlijk vlak als in werk zijn. Ik leerde tijdens de training te kijken naar mijn eigen patronen en deze te doorbreken door er oplossingen voor te bedenken. Ik zag dit niet alleen, maar ik ervaarde tijdens de training hoe ik het anders kan doen. De training is hierdoor direct toepasbaar, waardoor ik meer plezier heb in wat ik doe en ook weer de regie terug heb over mijn eigen leven.”

Wat zijn de resultaten voor je?

“Ik ben veel bewuster met mijn eigen leven bezig en dus niet alleen leven voor een ander. Daarnaast geef ik duidelijker mijn grenzen aan, heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en vind ik mezelf weer belangrijk, liefdevol en daardoor waardevoller.

Ik ben weer super gemotiveerd. De mensen om me heen zien me stralen en dat resulteert weer in veel gezelligheid met de mensen om me heen. Ook heb ik actie ondernomen door mijn kunstwerken te exposeren en besloten om minder te gaan werken, zodat ik meer tijd over houd voor mijn gezin, familie en mijn hobby’s.

De training voldeed meer dan alleen aan mijn verwachtingen. Ik heb op alle vlakken van wat ik wilde leren grote stappen gezet. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren, een echte aanvulling. Ik raad iedereen aan om deze training te volgen. De trainers zijn zeer doortastend, ervaren en brengen het op een professionele manier, waar je echt wat aan hebt en iets mee kunt.

Wat voor mij ook een echte aanvulling was, was dat we met de hele groep in een hotel sliepen. We kregen hierdoor een nog hechtere band met elkaar en ondersteunden elkaar daardoor tijdens de gehele training (dus ook in de avonduren). Zo werd er elke avond en ochtend met elkaar gegeten en leerden we elkaar ook kennen op een andere manier. Ik durfde mezelf daardoor nog meer bloot te geven en dat had effect op de diepgang tijdens de training waardoor ik voor mezelf een optimaal resultaat heb bereikt.”